100 % Garantert behandling

All-on-4 İmplantater: En Omfattende Guide til Full Bue Tannrestaurering

Innledning til All-on-4 İmplantater

All-on-4 İmplantater, også kjent som fullbueimplantater, representerer en revolusjonerende tilnærming for å gjenopprette en hel bue med tenner med bare fire strategisk plasserte tannimplantater. Denne innovative teknikken gir en sikker og effektiv løsning for enkeltpersoner som står overfor omfattende tannavfall eller de som søker et alternativ til tradisjonelle gebiss. På Tannlegen i Tyrkia Dental Clinic, tilbyr vi All-on-4 İmplantater som et transformerende alternativ for omfattende smilet restaurering.

All-on-4 İmplantatsystemet Hvordan All-on-4 Fungerer:

All-on-4-teknikken innebærer plassering av fire tannimplantater på en måte som maksimerer tilgjengelig ben og reduserer behovet for beninnsetting. To implantater plasseres vertikalt foran kjeven, mens de andre to implantatene vinkles bakover. Denne konfigurasjonen optimaliserer støtten og stabiliteten for en full bue med protetiske tenner.

Materialer som Brukes:

All-on-4-implantater er vanligvis laget av biokompatible materialer som titan, kjent for sin evne til å integrere seg med kjevebenet. De protetiske tennene som er festet til implantatene, er laget av holdbare og naturlig utseende materialer, og gir både funksjonalitet og estetikk.

Fordeler med All-on-4 İmplantater

 1. Umiddelbar Funksjonalitet: I mange tilfeller kan et midlertidig sett med tenner festes til implantatene samme dag som kirurgien, noe som gir umiddelbar funksjonalitet.
 2. Bevarelse av Ben: Den strategiske plasseringen av implantater bidrar til å bevare eksisterende ben og eliminerer behovet for omfattende beninnsetting.
 3. Omfattende Restaurering: All-on-4-implantater gir en full bue med protetiske tenner og tilbyr en omfattende og stabil løsning for omfattende tannavfall.
 4. Forbedret Stabilitet: Vinklingen og distribusjonen av implantatene gir forbedret stabilitet, og forhindrer problemer som glidning eller ubehag.
 5. Forenklet Prosess: All-on-4 reduserer antall nødvendige implantater sammenlignet med tradisjonelle metoder, og forenkler behandlingsprosessen.

Behandlingsprosessen for All-on-4

 1. Konsultasjon og Planlegging: En grundig undersøkelse og avbildning gjennomføres for å vurdere den orale tilstanden og avgjøre egnetheten til All-on-4-implantater.
 2. Behandlingsplanlegging: En personlig behandlingsplan utarbeides, med tanke på pasientens munnhelse, estetiske mål og forventninger.
 3. Plassering av İmplantater: Under en kirurgisk prosedyre plasseres de fire implantatene strategisk i henhold til behandlingsplanen.
 4. Midlertidig Protéseutplassering: Et midlertidig sett med tenner festes til implantatene samme dag, og gir umiddelbar funksjonalitet.
 5. Helbredelse og Endelig Protéseutplassering: Etter en helingsperiode lages en permanent sett med protetiske tenner og festes sikkert til implantatene.

Ettervern og Vedlikehold

Etter All-on-4-prosedyren får pasientene detaljerte etterverninstruksjoner. Regelmessige tannkontroller og riktig munnhygieniske praksis er essensielle for å sikre varigheten og suksessen til All-on-4-implantater.

Konklusjon

All-on-4-implantater ved Tannlegen i Tyrkia Dental Clinic tilbyr en transformerende løsning for de som søker en full bue tannrestaurering. Gjenoppdag gleden av et komplett og selvsikkert smil med effektiviteten og stabiliteten til All-on-4-implantater. Planlegg en konsultasjon i dag for å utforske hvordan denne innovative tilnærmingen kan forbedre munnhelsen din og livskvaliteten.

Tannlegen i Tyrkia Tannklinikk: Stolte Tannbehandlinger og Tannreisepakker Friskt Smil Starter i Antalya!

Plassert i den pittoreske byen Alanya i Antalya, Tannlegen i Tyrkia Tannklinikk tilbyr høykvalitets tannbehandlinger med sitt ekspertteam av tannleger og toppmoderne fasiliteter. Ikke bare handler det om å oppnå perfekte smil, men også å tilby en uforglemmelig ferieopplevelse – Tannlegen i Tyrkia Tannklinikk er ditt foretrukne reisemål.

Hvorfor Velge Tannlegen i Tyrkia Tannklinikk?

Tannlegen i Tyrkia Tannklinikk prioriterer din tannhelse og forvandler prosessen til en hyggelig opplevelse. Her er noen grunner til å velge Tannlegen i Tyrkia:

 1. Erfarent Tannlege Team

  Ved Tannlegen i Tyrkia Tannklinikk sørger et team av svært spesialiserte og kontinuerlig opplærte tannleger for at dine tannbehandlinger er i pålitelige hender.

 2. Moderne og Sikre Fasiliteter

  Vår klinikk skryter av moderne fasiliteter utstyrt med banebrytende teknologi. Opplev tannbehandlingene dine i et komfortabelt miljø med de mest avanserte teknologiene.

 3. Hygiene og Sterilisering

  Hygiene og sterilisering er avgjørende ved Tannlegen i Tyrkia Tannklinikk. Strengeste tiltak gjennomføres på hvert trinn av behandlingene dine for å sikre en trygg omgivelse.

Tannreisepakker: Kombiner Ferie og Tannbehandlinger

Tannlegen i Tyrkia Tannklinikk tilbyr ikke bare tannbehandlinger, men gir også eksklusive tannreisepakker for en uforglemmelig ferieopplevelse i tillegg til tannpleien din. Disse pakkene fusjonerer skjønnheten i Antalya med tannbehandlinger, og tilbyr deg en unik opplevelse.

 1. Overnatting

  I våre tannreisepakker kan du nyte overnatting på komfortable og luksuriøse hoteller. Fullfør tannbehandlingene dine i et fredelig miljø samtidig som du opplever en avslappende ferie.

 2. Overføringstjenester

  Fra flyplasstransport til transport til klinikken, er alle reisedetaljer grundig planlagt. Med våre sømløse reisetjenester blir reisen din stressfri.

 3. Guidede Turer

  Utforsk skjønnheten i Antalya med guidede turer og utflukter. Våre guidede turer vil hjelpe deg med å oppdage sjarmen i Antalya mens du fokuserer på å nyte ferien din.

Implantater og Tannbehandlinger: Omdefiner Smilet Ditt

Tannlegen i Tyrkia Tannklinikk er spesialisert på implantater og andre tannbehandlinger. Gjenopprett smilet ditt med moderne implantatløsninger for manglende tenner.

 1. Implantatbehandling

  Våre erfarne tannleger bruker avanserte teknikker i implantatbehandlinger for å sikre naturlige og estetiske resultater.

 2. Tannbleking

  Oppdag våre tannblekingstjenester for å gjøre smilet ditt enda lysere. Vi tilbyr permanente løsninger for flekker og fargeproblemer.

 3. Estetisk Tannpleie

  Vårt team, spesialisert på smil design, bruker estetisk tannpleie for å gi deg smilet du drømmer om.

Konklusjon: Et vakkert smil og en uforglemmelig ferie med Tannlegen i Tyrkia Tannklinikk!

Tannlegen i Tyrkia Tannklinikk kombinerer nådens skjønnhet med tannbehandlinger, og tilbyr ikke bare tannpleie, men også en uforglemmelig ferieopplevelse. Med vårt dyktige team, moderne fasiliteter, Dentale reisepakker og spesialiserte tannbehandlinger er vi her for å omdefinere ditt smil.

Velg Tannlegen i Tyrkia Tannklinikk for et sunt smil og en uforglemmelig ferieopplevelse!

Implantatbehandlinger ved Tannlegen i Tyrkia Tannklinikk: Gjenoppdag ditt smil Opplev implantatkirurgi av siste generasjon

Ved Tannlegen i Tyrkia Tannklinikk forstår vi viktigheten av et komplett og selvsikkert smil. Våre implantatbehandlinger er designet for å gi deg en varig og naturlig løsning for manglende tenner. La oss dykke ned i detaljene i våre implantattjenester:

 1. Omfattende konsultasjon

  Før noen implantatbehandling starter, gjennomfører våre erfarne tannleger en grundig konsultasjon for å vurdere din munnhelse, diskutere dine bekymringer og fastslå den mest passende implantatplanen for deg. Dette første trinnet sikrer en personlig tilnærming til behandlingen din.

 2. Cutting-Edge Implant Technology

  Tannlegen i Tyrkia Tannklinikk benytter de nyeste fremskrittene innen implantatkirurgi. Vår state-of-the-art teknologi muliggjør presis planlegging og plassering av implantater, og sikrer optimal funksjon og estetikk. Bruk av materialer av høy kvalitet garanterer holdbarhet og lang levetid.

 3. Implantatplasseringsprosedyre

  Prosedyren for plassering av implantatet utføres med presisjon og omsorg. Våre dyktige tannleger posisjonerer implantatet kirurgisk i kjevebenet, og danner dermed et sikkert fundament for erstatningstanden eller tennene. Lokalbedøvelse administreres for å sikre en smertefri opplevelse under prosedyren.

 4. Helbredelse og osseointegrasjon

  Etter plassering av implantatet følger en helingsperiode, der implantatet integreres med kjevebenet gjennom en prosess kalt osseointegrasjon. Denne avgjørende fasen sikrer stabilitet og holdbarhet, og etterligner den naturlige forbindelsen mellom kjeve og naturlige tenner.

 5. Tilpassede protetikk

  Når implantatet har fullstendig integrert seg, festes tilpassede protetikk, som kroner eller broer, til implantatet. Disse protetiske enhetene er nøye utformet for å matche fargen, formen og justeringen av dine naturlige tenner, og gir et sømløst og harmonisk utseende.

 6. Implantatvedlikehold og ettervern

  Hos Tannlegen i Tyrkia Tannklinikk prioriterer vi langsiktig suksess for implantatbehandlingen din. Vi gir detaljerte etterveiledninger og planlegger oppfølgingsavtaler for å overvåke helsen til implantatet og adressere eventuelle bekymringer.

Fordeler med implantatbehandlinger:

 • Naturlig utseende: Implantater ligner naturlige tenner, og gir en sømløs blanding med ditt smil.
 • Holdbarhet: Implantater tilbyr en langsiktig løsning, med riktig pleie og vedlikehold.
 • Forbedret funksjonalitet: Implantater gjenoppretter bittstyrke og tyggeeffektivitet.
 • Bevarelse av kjeveben: Implantater stimulerer kjevebenet, og forhindrer benresorpsjon som kan oppstå ved manglende tenner.
 • Økt selvtillit: Et komplett og vakkert smil bidrar til økt selvtillit.

Konklusjon:

Gjenoppdag gleden av et komplett smil med våre avanserte implantatbehandlinger ved Tannlegen i Tyrkia Tannklinikk. Vår forpliktelse til kvalitet sikrer at du mottar omsorg av høyeste kvalitet og oppnår et naturlig, funksjonelt og varig resultat.

Planlegg konsultasjonen din i dag og ta det første skrittet mot et selvsikkert og strålende smil!

Tannbehandlinger: En Omfattende Guide til Sunne Smil Et sunt smil er begynnelsen på et sunt liv

Frisk tannkjøtt er en betydelig indikator på generell helse. Tannbehandlinger spiller en avgjørende rolle ikke bare i å adressere estetiske bekymringer, men også i å opprettholde helsen til munnhulen din. I denne veiledningen vil vi utforske ulike tannbehandlinger som tilbys av Tannlegen i Tyrkia klinikk og veilede deg på veien mot sunne smil.

Fremhevede tjenester innen tannbehandlinger

 1. Omfattende muntlige undersøkelser

  Å ta det første skrittet mot et sunt smil innebærer en grundig muntlig undersøkelse. Tannlegen i Tyrkia klinikk, med sitt team av erfarne tannleger, tilbyr grundige undersøkelsestjenester. Dette muliggjør tidlig påvisning av potensielle problemer, slik at det kan utarbeides en effektiv behandlingsplan.

 2. Tannrens og profesjonell tannpleie

  Regelmessig tannrens spiller en avgjørende rolle i å forhindre tannkjøttsykdommer og hull. Tannlegen i Tyrkia klinikk tilbyr effektive tannrens- og profesjonelle tannpleietjenester gjennom erfarne tannhygienikere.

 3. Fyllinger og restaurativ tannbehandling

  Hull eller tannluker behandles med fyllinger og restaurativ tannbehandling. Tannlegen i Tyrkia klinikk bevarer tenners naturlige utseende samtidig som det tilbys holdbare løsninger med moderne materialer.

 4. Rotkanalbehandling

  Rotkanalbehandling brukes ved infeksjoner inne i tannen for å sikre bevaring. Tannlegen i Tyrkia klinikk gir trygg og effektiv rotkanalbehandling gjennom erfarne endodontister.

 5. Ortodontiske behandlinger

  Ortodontiske behandlinger er viktige for problemer som skjeve tenner eller kjeveproblemer. Tannlegen i Tyrkia klinikk tilbyr estetiske og effektive løsninger ved hjelp av moderne ortodontiske metoder.

Nøkkelord: Tannbehandlinger, munnpleie, tannestetikk, munnhelse, profesjonell tannrens, rotkanalbehandling, ortodontiske behandlinger, tannlege, restaurative tannbehandlinger.

Forskjellen med Tannlegen i Tyrkia innen tannbehandlinger

Tannlegen i Tyrkia klinikk skiller seg ut med sitt erfarne medisinske team, moderne fasiliteter og omfattende tilbud innen tannbehandlinger. Ved å velge Tannlegen i Tyrkia kan du oppleve en pålitelig og effektiv behandlingsreise for å oppnå sunne smil og opprettholde din tannhelse.

Husk, et sunt smil handler ikke bare om estetikk; det er avgjørende for din generelle velvære. Ta skrittet mot et sunt og vakkert smil med Tannlegen i Tyrkia klinikk!

Prisliste

BehandlingPris
Metall PorselenPer enhet – € 175
Zirkoniums PorselenPer enhet – € 250
EmaxPer enhet – € 280
Skruholdt porselenskronePer enhet – € 250
Bro – Metall PorselenPer enhet (3x krone) – € 525
Bro – ZirkoniumPer enhet (3x krone) – € 750
Limtannfasett (Direkte)Per enhet – € 100
Laminatfasade (Emax)Per enhet – € 300
Komposittfasade (Indirekte)Per enhet – € 220
IMPLANCE Implant + AbutmentPer enhet – € 300
OSSTEM Implant + AbutmentPer enhet – € 400
SWISS Implant + AbutmentPer enhet – € 450
MADENTIKA Implant + AbutmentPer enhet – € 500
STRAUMANN Implant + AbutmentPer enhet – € 700

All on 4 Implantater

Er en kirurgisk tannbehandling der et komplett sett med tannkroner blir laget og støttet på av 4 implantater. Denne broen består vanligvis av 10 til 14 porselenskroner for å skape et komplett øvre og / eller nedre sett med tenner. Denne prosedyren vil bli brukt for pasienter med små, men sterkt forråtnede tenner eller kanskje ingen tenner i det hele tatt.

Behandlingen består av at 4 implantater plasseres foran i kjevebenet. Ved å vinkle de to bakre implantatene 45 grader, gjør at selv de pasientene med nesten ingen bensubstans kan ha faste tenner uten behov for transplantasjon eller sinusløft. Protesen (nye tenner) ser ut og føles som naturlige tenner. Du trenger ikke å fjerne dem for rengjøring da de sitter fast, og de vil ikke bevege seg eller falle ut.

All On 4,All On 4 Implantater,Tannklinikk,Smil Dental,Implantatbehandling,Implantatkostnad,Implantatpris,All On 4 Tannimplantater,Tannlege Alanya,Tannlege Tyrkia,Tannimplantat,Kirurgi Dental,Beste Implantater,Kostnad For Full Munn Tannimplantater,Implantater Alanya,Beste Alanya-Klinikk,Smil Dentalpleie,Tannimplantater,Full Bueerstatning,Implantatstøttede Proteser,Tannbehandling Alanya,Implantatodontologi,Manglende Tenner,Implantatkirurgi -
All On 4,All On 4 Implantater,Tannklinikk,Smil Dental,Implantatbehandling,Implantatkostnad,Implantatpris,All On 4 Tannimplantater,Tannlege Alanya,Tannlege Tyrkia,Tannimplantat,Kirurgi Dental,Beste Implantater,Kostnad For Full Munn Tannimplantater,Implantater Alanya,Beste Alanya-Klinikk,Smil Dentalpleie,Tannimplantater,Full Bueerstatning,Implantatstøttede Proteser,Tannbehandling Alanya,Implantatodontologi,Manglende Tenner,Implantatkirurgi -
All On 4,All On 4 Implantater,Tannklinikk,Smil Dental,Implantatbehandling,Implantatkostnad,Implantatpris,All On 4 Tannimplantater,Tannlege Alanya,Tannlege Tyrkia,Tannimplantat,Kirurgi Dental,Beste Implantater,Kostnad For Full Munn Tannimplantater,Implantater Alanya,Beste Alanya-Klinikk,Smil Dentalpleie,Tannimplantater,Full Bueerstatning,Implantatstøttede Proteser,Tannbehandling Alanya,Implantatodontologi,Manglende Tenner,Implantatkirurgi -

Eksempler på Behandlinger

All before and after photos belong to our patients!!!

Image Link

Har et spørsmål? sjekk disse svarene.

Det er en kirurgisk tannbehandling der et komplett sett med tannkroner blir laget og støttet på av 4 implantater.Denne broen består vanligvis av 10 til 14 porselenskroner for å skape et komplett øvre og / eller nedre sett med tenner.Behandlingen består av at 4 implantater plasseres foran i kjevebenet.Ved å vinkle de to bakre implantatene 45 grader, gjør at selv de pasientene med nesten ingen bensubstans kan ha faste tenner uten behov for transplantasjon eller sinusløft.

Protesen (nye tenner) ser ut og føles som naturlige tenner.Du trenger ikke å fjerne dem for rengjøring da de sitter fast, og de vil ikke bevege seg eller falle ut.

All-on-4 passer for alle som ønsker faste tenner. Bruker du tannprotese (gebiss) som ikke sitter fast, eller har du mistet mange tenner, så kan denne behandlingsformen benyttes.Benvolumet i kjeven må undersøkes, for å se om det er nok. Hvis ikke, kan/vil kunstig benvev opereres inn slik at implantatene får et sterkere fundament.Det kan passe en pasient i 20-årene, så vel som en i 80-årene. Alder er ikke noe hinder.

 All-on-4 teknikken brukes som regel for pasienter som mangler bakre kjeveben. De har brukt protese i mange år, som har sørget for at benet har smuldret bort. De kan ha en sykdom som har sørget for bentap eller det kan være som følge av alder.

Med all-on-4 settes 4 skruer i foran i kjeven, 2 av de bakerste 45 grader på skrått bakover slik at de støtter oppunder de nye tennene som skal lages. 

  • Passer utmerket for pasienter som har lite eller ingen bakre kjeveben
  • Du blir kvitt protese (gebiss) og har faste tenner som du kan spise med, som om de var dine egne.
  • Færre implantater som også blir billigere totalt sett for deg som pasient.
  • Du får et tannsett som ser ut som egne tenner, og de vil også føles slik også.
  • Forbedret livskvalitet.

Et implantat er en erstatning for manglende tann. Implantater lages av titan som kirurgen opererer inn i kjevebenet der hvor den manglende tannen er.Det er mange som er bekymret for implantater, men det er en trygg og sikker behandling som holder i mange år, ofte livet ut.

Her vil vi forklare  hvordan prosessen med implantat-innsetting fungerer:
  1. Det tas røntgen av pasienten, hvoretter denne undersøkes. Dette for å se om det er nok benvev til å sette inn implantat, om det er behov for å operere inn kunstig benvev eller om det er nødvendig med sinusløft.
  2. Før operasjonen får pasienten lokal bedøvelse og vil ikke ha noen smerter under operasjonen. Kirurgen vil sette inn implantatene og sy igjen etter operasjonen.
  3. Tilhelingsperioden er normalt 3 måneder, avhengig av om pasienten har bra nok beinvev, om det er tilført kunstig benvev osv. I slike tilfeller kan denne venteperioden være lengre.
  4. Abutmentet (distanse) monteres på etter venteperioden. Det er en forlengelse av implantatet, som tannen skal festes på.

Implantater passer for alle som ønsker å erstatte tapt tann/tenner. Bruker du tannprotese (gebiss) som ikke sitter fast, eller har du mistet mange tenner, så er valg av implantater en ypperlig behandlingsfor for å erstatte tenner.

Benvolumet i kjeven må undersøkes, for å se om det er nok. Hvis ikke, kan/vil kunstig benvev opereres inn slik at implantatene får et sterkere fundament.Det kan passe en pasient i 20-årene, så vel som en i 80-årene. Alder er ikke noe hinder.

Når det er riktig vedlikeholdt, har et nøye plassert tannimplantat en levetid på mellom 20 og 30 år. Tannimplantatets levetid er langvarig dersom operasjonen av implantatet har vært utført korrekt og ved at pasienten ivaretar munnhygienen.

Vi har en professor som utfører implantat-operasjoner. Hun har jobbet med alle typer operasjoner i årevis, og vil vurdere din helsetilstand, bensubstans osv slik at du er innforstått med hele opplegget, før operasjonen starter.

Hun er meget dyktig i sitt arbeide.I slike behandlinger er det viktig at arbeidet utføres ordentlig av skikkelige fagfolk.Dette er en stor trygghetsfaktor for dem som pasient, så du er sikker på at det blir utført ordentlig.

Vi har også eget laboratorium, noe som vil si at det er direkte kommunikasjon mellom den som utfører behandlingen, og de som skal lage tennene. Det er viktig at alle samarbeider godt så sluttresultatet blir som ønsket.

Hva våre pasienter sa om oss!

Hva pasientene våre synes om oss er veldig viktig for oss, og vi er stolte av å vise dem til deg på den mest transparente måten! Vi elsker deg 💖💖💖
All On 4,All On 4 Implantater,Tannklinikk,Smil Dental,Implantatbehandling,Implantatkostnad,Implantatpris,All On 4 Tannimplantater,Tannlege Alanya,Tannlege Tyrkia,Tannimplantat,Kirurgi Dental,Beste Implantater,Kostnad For Full Munn Tannimplantater,Implantater Alanya,Beste Alanya-Klinikk,Smil Dentalpleie,Tannimplantater,Full Bueerstatning,Implantatstøttede Proteser,Tannbehandling Alanya,Implantatodontologi,Manglende Tenner,Implantatkirurgi -
All On 4,All On 4 Implantater,Tannklinikk,Smil Dental,Implantatbehandling,Implantatkostnad,Implantatpris,All On 4 Tannimplantater,Tannlege Alanya,Tannlege Tyrkia,Tannimplantat,Kirurgi Dental,Beste Implantater,Kostnad For Full Munn Tannimplantater,Implantater Alanya,Beste Alanya-Klinikk,Smil Dentalpleie,Tannimplantater,Full Bueerstatning,Implantatstøttede Proteser,Tannbehandling Alanya,Implantatodontologi,Manglende Tenner,Implantatkirurgi -
All On 4,All On 4 Implantater,Tannklinikk,Smil Dental,Implantatbehandling,Implantatkostnad,Implantatpris,All On 4 Tannimplantater,Tannlege Alanya,Tannlege Tyrkia,Tannimplantat,Kirurgi Dental,Beste Implantater,Kostnad For Full Munn Tannimplantater,Implantater Alanya,Beste Alanya-Klinikk,Smil Dentalpleie,Tannimplantater,Full Bueerstatning,Implantatstøttede Proteser,Tannbehandling Alanya,Implantatodontologi,Manglende Tenner,Implantatkirurgi -

Tyrkias beste estetiske tannklinikk!

Når alt er over, er det bare et godt ferieminne og sunne tenner som gjenstår!

+0
Fornøyde pasienter
+0
Priser
%0
Intervensjon Suksess
%0
Fornøyd med personalet
%0
Rask Gjenoppretting
%0
Reise Tilfredshet
%0
Hotell Service
%0
Kundehenvisning

Noen av våre behandlingsartikler

24/7 Online Support

Skriv til tannlegekontoret vårt

Kontakt vårt kontor, så kontakter vi deg angående intervensjonen du trenger.

  Skriv inn telefonnummeret ditt

  24/7 Online Support

  Kontakt skjema

  Takket være tilbakemeldingene vi får fra kundene våre, er vi i stand til å måle suksessen til klinikken vår, slik at vi kan forstå kundene våre bedre og forbedre oss selv, vi bryr oss om kundene våre i alle aspekter og deres meninger er veldig viktige for oss, vær så snill ikke glem å gi tilbakemelding etter tjenesten.

   Skriv inn telefonnummeret ditt

   24/7 Online Support

   Kontakt skjema

   Takket være tilbakemeldingene vi får fra kundene våre, er vi i stand til å måle suksessen til klinikken vår, slik at vi kan forstå kundene våre bedre og forbedre oss selv, vi bryr oss om kundene våre i alle aspekter og deres meninger er veldig viktige for oss, vær så snill ikke glem å gi tilbakemelding etter tjenesten.

    Skriv inn telefonnummeret ditt