100 % Garantert behandling
 

Tannlegen i Tyrkia Tannklinikk: Pålitelige tannbehandlinger og Tannlegereiser Friskt smil starter i Antalya!

Plassert i den pittoreske byen Alanya i Antalya, tilbyr Tannlegen i Tyrkia Tannklinikk de høyeste kvalitets tannbehandlingene med sitt ekspertteam av tannleger og moderne fasiliteter. Ikke bare handler det om å oppnå perfekte smil, men også om å gi en uforglemmelig ferieopplevelse. Tannlegen i Tyrkia Tannklinikk er ditt destinasjonsvalg.

Hvorfor velge Tannlegen i Tyrkia Tannklinikk?

Tannlegen i Tyrkia Tannklinikk prioriterer din tannhelse og gjør prosessen til en behagelig opplevelse. Her er noen grunner til å velge Tannlegen i Tyrkia:

 1. Ekspertteam av Tannleger

På Tannlegen i Tyrkia Tannklinikk sikrer et team av høyt spesialiserte og kontinuerlig opplærte tannleger at dine tannbehandlinger er i pålitelige hender.

 1. Moderne og Sikre Fasiliteter

Vår klinikk skryter av moderne fasiliteter utstyrt med cutting-edge teknologi. Opplev tannbehandlingene dine i et komfortabelt miljø med de mest avanserte teknologiene.

 1. Hygiene og Sterilisering

Hygiene og sterilisering er avgjørende på Tannlegen i Tyrkia Tannklinikk. Strengt tiltak blir tatt på hvert trinn av behandlingene dine for å sikre en trygg miljø.

Tannlegereiser: Kombinere Ferie og Tannbehandlinger

Tannlegen i Tyrkia Tannklinikk tilbyr ikke bare tannbehandlinger, men gir også eksklusive tannlegereisepakker for en uforglemmelig ferieopplevelse sammen med tannpleien din. Disse pakkene kombinerer skjønnheten i Antalya med tannbehandlinger og gir deg en unik opplevelse.

 1. Overnatting

I våre tannlegereisepakker kan du nyte overnatting på komfortable og luksuriøse hoteller. Fullfør tannbehandlingene dine i en fredelig atmosfære mens du opplever en avslappende ferie.

 1. Transporttjenester

Fra flyplasstransport til transport til klinikken, er alle reisedetaljer nøye planlagt. Med våre problemfrie reisetjenester blir din reise stressfri.

 1. Guidede turer

Utforsk skjønnheten i Antalya med guidete turer og utflukter. Våre guidete turer hjelper deg med å oppdage sjarmen til Antalya mens du fokuserer på å nyte ferien din.

Implantater og Tannbehandlinger: Omdefiner Smilet Ditt

Tannlegen i Tyrkia Tannklinikk spesialiserer seg på implantater og andre tannbehandlinger. Gjenopprett smilet ditt med moderne implantatløsninger for manglende tenner.

 1. Implantatbehandling

Våre erfarne tannleger bruker state-of-the-art teknikker i implantatbehandlinger, sikrer naturlige og estetiske resultater.

 1. Tannbleking

Oppdag våre tannblekingstjenester for å gjøre smilet ditt enda lysere. Vi tilbyr permanente løsninger for flekker og fargeproblemer.

 1. Estetisk Tannbehandling

Vårt team, spesialisert innen smiledesign, bruker estetisk tannbehandling for å gi deg drømmesmilet ditt.

Konklusjon: Et Vakkert Smil og en Uforglemmelig Ferie med Tannlegen i Tyrkia Tannklinikk!

Tannlegen i Tyrkia Tannklinikk kombinerer skjønnheten i Antalya med tannbehandlinger, og tilbyr ikke bare tannpleie, men også en uforglemmelig ferieopplevelse. Med vårt ekspertteam, moderne fasiliteter, tannlegereisepakker og spesialiserte tannbehandlinger er vi her for å omdefinere smilet ditt.

Velg Tannlegen i Tyrkia Tannklinikk for et friskt smil og en uforglemmelig ferieopplevelse!

Implantatbehandlinger ved Tannlegen i Tyrkia Tannklinikk: Gjenoppdag Smilet Ditt Opplev State-of-the-Art Implantatodontologi

Ved Tannlegen i Tyrkia Tannklinikk forstår vi viktigheten av et komplett og selvsikkert smil. Våre implantatbehandlinger er designet for å gi deg en varig og naturlig utseende løsning for manglende tenner. La oss gå inn i detaljene i våre implantattjenester:

 1. Omfattende Konsultasjon

Før noen implantatbehandling starter, gjennomfører våre erfarne tannleger en grundig konsultasjon for å vurdere munnhelsen din, diskutere bekymringene dine og bestemme den mest passende implantatplanen for deg. Dette første trinnet sikrer en personlig tilnærming til behandlingen din.

 1. Cutting-Edge Implantat Teknologi

Tannlegen i Tyrkia Tannklinikk bruker de siste fremskrittene innen implantatodontologi. Vår state-of-the-art teknologi tillater presis planlegging og plassering av implantater, og sikrer optimal funksjon og estetikk. Bruken av høykvalitetsmaterialer garanterer holdbarhet og lang levetid.

 1. Prosedyre for Plassering av Implantater

Prosedyren for plassering av implantater utføres med presisjon og omsorg. Våre dyktige tannleger plasserer implantatet kirurgisk i kjevebenet. Denne prosessen danner et sikkert fundament for erstatningstanden eller tennene. Lokalbedøvelse administreres for å sikre smertefri opplevelse under prosedyren.

 1. Helbredelse og Osseointegrasjon

Etter plassering av implantatet følger en helingsperiode, der implantatet integreres med kjevebenet gjennom en prosess kalt osseointegrasjon. Denne avgjørende fasen sikrer stabilitet og holdbarhet, og etterligner den naturlige bindingen mellom kjeve og naturlige tenner.

 1. Tilpassede Protetikk

Når implantatet har integrert fullstendig, festes tilpassede protetikk, som kroner eller broer, til implantatet. Disse protetikkene er nøye utformet for å matche fargen, formen og plasseringen av dine naturlige tenner, og gir et sømløst og harmonisk utseende.

 1. Vedlikehold og Ettervern av Implantater

Ved Tannlegen i Tyrkia Tannklinikk prioriterer vi den langsiktige suksessen til implantatbehandlingen din. Vi gir detaljerte etterverninstruksjoner og planlegger oppfølgingsavtaler for å overvåke helsen til implantatet ditt og adressere eventuelle bekymringer.

Fordeler med Implantatbehandlinger: Naturlig Utseende: Implantater ligner nært på naturlige tenner og gir en sømløs blanding med smilet ditt. Holdbarhet: Implantater gir en langsiktig løsning, med riktig pleie og vedlikehold. Forbedret Funksjonalitet: Implantater gjenoppretter bittstyrke og tyggeeffektivitet. Bevarelse av Kjeveben: Implantater stimulerer kjevebenet, forhindrer benresorpsjon som kan forekomme med manglende tenner. Økt Selvtillit: Et komplett og vakkert smil bidrar til økt selvtillit. Konklusjon:

Gjenoppdag gleden av et komplett smil med våre avanserte implantatbehandlinger ved Tannlegen i Tyrkia Tannklinikk. Vårt engasjement for kvalitet sikrer at du mottar omsorg av høyeste kvalitet og oppnår et naturlig, funksjonelt og varig resultat.

Planlegg konsultasjonen din i dag og ta det første skrittet mot et selvsikkert og strålende smil!

Tannbehandlinger: En Omfattende Guide til Friske Smil Et Friskt Smil er Begynnelsen på et Friskt Liv

Friskt tenner er en betydelig indikator på generell helse. Tannbehandlinger spiller en avgjørende rolle ikke bare for å håndtere estetiske bekymringer, men også for å opprettholde helsen til munnhulen din. I denne guiden vil vi utforske forskjellige tannbehandlinger som tilbys av Tannlegen i Tyrkia Tannklinikk, veilede deg på veien mot å oppnå friske smil.

Fremhevede Tjenester innen Tannbehandlinger

 1. Omfattende Munnundersøkelser

Å ta det første skrittet mot et friskt smil innebærer en grundig munnundersøkelse. Tannlegen i Tyrkia Tannklinikk, med sitt ekspertteam av tannleger, tilbyr grundige undersøkelsestjenester. Dette gjør det mulig å oppdage potensielle problemer tidlig, slik at det kan utarbeides en effektiv behandlingsplan.

 1. Tannrensing og Profesjonell Tannpleie

Regelmessig tannrensing spiller en kritisk rolle i å forebygge tannkjøttsykdommer og karies. Tannlegen i Tyrkia Tannklinikk tilbyr effektive tannrensings- og profesjonelle tannpleietjenester gjennom erfarne tannhygienikere.

 1. Fyllinger og Restorativ Tannbehandling

Hull eller tannrom fylles gjennom fyllinger og restorativ tannbehandling. Tannlegen i Tyrkia Tannklinikk bevarer den naturlige utseendet til tennene mens det tilbys holdbare fyllings- og restaureringsløsninger ved hjelp av moderne materialer.

 1. Rotkanalbehandling

Rotkanalbehandling brukes til infeksjoner inne i tannen, og sikrer bevaringen. Tannlegen i Tyrkia Tannklinikk gir trygg og effektiv rotkanalbehandling gjennom erfarne endodontister.

 1. Ortodontiske Behandlinger

Ortodontiske behandlinger er essensielle for problemer som misalignede tenner eller kjeveproblemer. Tannlegen i Tyrkia Tannklinikk tilbyr estetiske og effektive løsninger ved hjelp av moderne ortodontiske metoder.

Tannbehandlinger, munnpleie, tannestetikk, oral helse, profesjonell tannrensing, rotkanalbehandling, ortodontiske behandlinger, tannpleie, restaurative tannbehandlinger.

Tannlegen i Tyrkia Tannklinikk Skillnad innen Tannbehandlinger

Tannlegen i Tyrkia Tannklinikk skiller seg ut med sitt erfarne medisinske team, moderne fasiliteter og omfattende tannbehandlingsalternativer. Ved å velge Tannlegen i Tyrkia kan du oppleve en pålitelig og effektiv behandlingsreise for å oppnå friske smil og opprettholde tannhelsen din.

Husk, et friskt smil handler ikke bare om estetikk; det er avgjørende for din generelle velvære. Ta det første skrittet mot et friskt og vakkert smil med Tannlegen i Tyrkia Tannklinikk!

Prisliste

BehandlingPris
Metall PorselenPer enhet – € 175
Zirkoniums PorselenPer enhet – € 250
EmaxPer enhet – € 280
Skruholdt porselenskronePer enhet – € 250
Bro – Metall PorselenPer enhet (3x krone) – € 525
Bro – ZirkoniumPer enhet (3x krone) – € 750
Limtannfasett (Direkte)Per enhet – € 100
Laminatfasade (Emax)Per enhet – € 300
Komposittfasade (Indirekte)Per enhet – € 220
IMPLANCE Implant + AbutmentPer enhet – € 300
OSSTEM Implant + AbutmentPer enhet – € 400
SWISS Implant + AbutmentPer enhet – € 450
MADENTIKA Implant + AbutmentPer enhet – € 500
STRAUMANN Implant + AbutmentPer enhet – € 700

Implantater

Når en pasient mangler tenner, finnes det mange forskjellige erstatningsmuligheter, slik som broer og proteser. Tannimplantater er en kirurgisk komponent som gir et sterkt fundament for faste og permanente kroner. Det er en skrue som er fremstilt av titan, og som skrus fast i kjevebenet og fungerer som tannrøtter. Deretter kan man lage konstruksjoner i munnen som erstatter både det estetiske og funksjonelle aspektet av tenner.

Det er mange forskjellige typer implantater på markedet. Vi har valgt å tilby implantater i alle segmenter, både dyre, middels og billige implantater. Det er opptil pasienten selv å velge hvilken type implantat de ønsker. Vi er selvsagt behjelpelig med valg av implantat, utifra helseforholdene til pasienten.

Tannimplantat,Tannimplantater,Implantatbehandling,Implantatkostnad,Implantatpris,Implantater Alanya,Implantater Tyrkia,Tannimplantatklinikk,Tannlege Alanya,Tannlege Tyrkia,Tannklinikk,Smil Tannlege,Kirurgi Tannlege,Kostnad Tannimplantat,Beste Implantater,Smil Tannhelse,Kostnad Helprotese,Tannutskifting,Tannproteser,Implantatodontologi,Tannpleie Alanya,Implantatkirurgi,Manglende Tenner,Titanimplantater -
Tannimplantat,Tannimplantater,Implantatbehandling,Implantatkostnad,Implantatpris,Implantater Alanya,Implantater Tyrkia,Tannimplantatklinikk,Tannlege Alanya,Tannlege Tyrkia,Tannklinikk,Smil Tannlege,Kirurgi Tannlege,Kostnad Tannimplantat,Beste Implantater,Smil Tannhelse,Kostnad Helprotese,Tannutskifting,Tannproteser,Implantatodontologi,Tannpleie Alanya,Implantatkirurgi,Manglende Tenner,Titanimplantater -
Tannimplantat,Tannimplantater,Implantatbehandling,Implantatkostnad,Implantatpris,Implantater Alanya,Implantater Tyrkia,Tannimplantatklinikk,Tannlege Alanya,Tannlege Tyrkia,Tannklinikk,Smil Tannlege,Kirurgi Tannlege,Kostnad Tannimplantat,Beste Implantater,Smil Tannhelse,Kostnad Helprotese,Tannutskifting,Tannproteser,Implantatodontologi,Tannpleie Alanya,Implantatkirurgi,Manglende Tenner,Titanimplantater -

Eksempler på Behandlinger

Alle før og etter bilder tilhører våre pasienter!!!

Image Link

Har et spørsmål? sjekk disse svarene.

Et implantat er en erstatning for manglende tann. Implantater lages av titan som kirurgen opererer inn i kjevebenet der hvor den manglende tannen er.Det er mange som er bekymret for implantater, men det er en trygg og sikker behandling som holder i mange år, ofte livet ut.

Her vil vi forklare  hvordan prosessen med implantat-innsetting fungerer:
  1. Det tas røntgen av pasienten, hvoretter denne undersøkes. Dette for å se om det er nok benvev til å sette inn implantat, om det er behov for å operere inn kunstig benvev eller om det er nødvendig med sinusløft.
  2. Før operasjonen får pasienten lokal bedøvelse og vil ikke ha noen smerter under operasjonen. Kirurgen vil sette inn implantatene og sy igjen etter operasjonen.
  3. Tilhelingsperioden er normalt 3 måneder, avhengig av om pasienten har bra nok beinvev, om det er tilført kunstig benvev osv. I slike tilfeller kan denne venteperioden være lengre.
  4. Abutmentet (distanse) monteres på etter venteperioden. Det er en forlengelse av implantatet, som tannen skal festes på.

Implantater passer for alle som ønsker å erstatte tapt tann/tenner. Bruker du tannprotese (gebiss) som ikke sitter fast, eller har du mistet mange tenner, så er valg av implantater en ypperlig behandlingsfor for å erstatte tenner.

Benvolumet i kjeven må undersøkes, for å se om det er nok. Hvis ikke, kan/vil kunstig benvev opereres inn slik at implantatene får et sterkere fundament.Det kan passe en pasient i 20-årene, så vel som en i 80-årene. Alder er ikke noe hinder.

Vi har en professor som utfører implantat-operasjoner. Hun har jobbet med alle typer operasjoner i årevis, og vil vurdere din helsetilstand, bensubstans osv slik at du er innforstått med hele opplegget, før operasjonen starter.

Hun er meget dyktig i sitt arbeide.I slike behandlinger er det viktig at arbeidet utføres ordentlig av skikkelige fagfolk.Dette er en stor trygghetsfaktor for dem som pasient, så du er sikker på at det blir utført ordentlig.

Vi har også eget laboratorium, noe som vil si at det er direkte kommunikasjon mellom den som utfører behandlingen, og de som skal lage tennene. Det er viktig at alle samarbeider godt så sluttresultatet blir som ønsket.

Når det er riktig vedlikeholdt, har et nøye plassert tannimplantat en levetid på mellom 20 og 30 år. Tannimplantatets levetid er langvarig dersom operasjonen av implantatet har vært utført korrekt og ved at pasienten ivaretar munnhygienen.

Etter implantat operasjonen kan hevelse i ansiktet oppstå på den implanterte siden. Det er ikke grunn til bekymring. Det forsvinner i løpet av få dager etter operasjonen.. Kald komprimering bør påføres det første døgnet. Det skal påføres varmt det neste døgnet, og medisiner bør tas regelmessig.

Det er forskjellig fra behandling til behandling. I enkelte tilfeller kan mat og drikke konsumeres nokså kort tid etter behandling. I andre tilfeller, ved for eksempel implantatinnsetting og der hvor kroner er satt på, føre til at pasienten må vente noen timer. Pasienten kan også bli bedt om å konsumere myk mat etter operasjonen. Tannlegen vil informere deg om disse prosedyrene.

Bedøvelsesmidler som brukes på tennene er trygge medisiner. Det kan også brukes på gravide kvinner eller personer med systemisk sykdom. Men først, bør du informere tannlegen din om sykdommen din eller medisinene du bruker.

Hva våre pasienter sa om oss!

Hva pasientene våre synes om oss er veldig viktig for oss, og vi er stolte av å vise dem til deg på den mest transparente måten! Vi elsker deg 💖💖💖
Tannimplantat,Tannimplantater,Implantatbehandling,Implantatkostnad,Implantatpris,Implantater Alanya,Implantater Tyrkia,Tannimplantatklinikk,Tannlege Alanya,Tannlege Tyrkia,Tannklinikk,Smil Tannlege,Kirurgi Tannlege,Kostnad Tannimplantat,Beste Implantater,Smil Tannhelse,Kostnad Helprotese,Tannutskifting,Tannproteser,Implantatodontologi,Tannpleie Alanya,Implantatkirurgi,Manglende Tenner,Titanimplantater -
Tannimplantat,Tannimplantater,Implantatbehandling,Implantatkostnad,Implantatpris,Implantater Alanya,Implantater Tyrkia,Tannimplantatklinikk,Tannlege Alanya,Tannlege Tyrkia,Tannklinikk,Smil Tannlege,Kirurgi Tannlege,Kostnad Tannimplantat,Beste Implantater,Smil Tannhelse,Kostnad Helprotese,Tannutskifting,Tannproteser,Implantatodontologi,Tannpleie Alanya,Implantatkirurgi,Manglende Tenner,Titanimplantater -
Tannimplantat,Tannimplantater,Implantatbehandling,Implantatkostnad,Implantatpris,Implantater Alanya,Implantater Tyrkia,Tannimplantatklinikk,Tannlege Alanya,Tannlege Tyrkia,Tannklinikk,Smil Tannlege,Kirurgi Tannlege,Kostnad Tannimplantat,Beste Implantater,Smil Tannhelse,Kostnad Helprotese,Tannutskifting,Tannproteser,Implantatodontologi,Tannpleie Alanya,Implantatkirurgi,Manglende Tenner,Titanimplantater -

Tyrkias beste estetiske tannklinikk!

Når alt er over, er det bare et godt ferieminne og sunne tenner som gjenstår!

+0
Fornøyde pasienter
+0
Priser
%0
Intervensjon Suksess
%0
Fornøyd med personalet
%0
Rask Gjenoppretting
%0
Reise Tilfredshet
%0
Hotell Service
%0
Kundehenvisning

Noen av våre behandlingsartikler

24/7 Online Support

Skriv til tannlegekontoret vårt

Kontakt vårt kontor, så kontakter vi deg angående intervensjonen du trenger.

  Skriv inn telefonnummeret ditt

  24/7 Online Support

  Kontakt skjema

  Takket være tilbakemeldingene vi får fra kundene våre, er vi i stand til å måle suksessen til klinikken vår, slik at vi kan forstå kundene våre bedre og forbedre oss selv, vi bryr oss om kundene våre i alle aspekter og deres meninger er veldig viktige for oss, vær så snill ikke glem å gi tilbakemelding etter tjenesten.

   Skriv inn telefonnummeret ditt

   24/7 Online Support

   Kontakt skjema

   Takket være tilbakemeldingene vi får fra kundene våre, er vi i stand til å måle suksessen til klinikken vår, slik at vi kan forstå kundene våre bedre og forbedre oss selv, vi bryr oss om kundene våre i alle aspekter og deres meninger er veldig viktige for oss, vær så snill ikke glem å gi tilbakemelding etter tjenesten.

    Skriv inn telefonnummeret ditt